Най-лошите от най-лошите

Ако се мислиш за голяма работа, само защото си преспал една вечер в изтрезвителното, решихме да ти затворим устата. Най-гадните затвори на планетата. Само след една-две вечери в тях, ще си мечтаеш за някоя неуспяла мутра в роден затвор.

Военният затвор Тадмор, Сирия

Копие на средновековен затвор – мъчения, екзекуции и постоянен тормоз. На 27 юни 1980 г. надзирателите нещо се изнервят и избиват 500 затворници и никой нищо не им казва.


Ла Санте, Франция

Затворът е известен с броя на самоубийствата си – по 10-12 на година. Няма течаща вода, така че няма да те чукат в банята, като шансът ти да оцелееш по-дълго е да станеш нечий роб. Така поне ще имаш само един любовен партньор.

Ла Сабенета, Венецуела

На 1 надзирател се падат 150 затворника. Това означава, че всеки е сам за себе си и подкупите не могат да се сравнят дори с родните катаджии. През 1994-а в затвора има престрелка между... затворници.


Диарбекир, Турция

Нямаш права. Това е най-важното, което трябва да запомниш. Турски затвор звучи достатъчно зловещо без да изпадаме в подробности. Надзирателите могат да правят с теб каквото си поискат. В този затвор няма бунтове, защото само надзирателите решават кога ще излезеш. Всички затворници се водят политически, тоест врагове на държавата, тоест са много, много преебани.

Мендоса, Аржентина

Предвиден е да побира 600 човека, а има 1600. Затворниците са като плъховете – като са натясно, си прегризват път навън.

Карандиру, Бразилия

Дори и да не те наръга някой съкилийник и да не умреш от „разпитите“, ще хванеш СПИН. Една пета от затворниците са ХИВ позитивни, а ти най-вероятно ще станеш кучка на някой от тях. Затворническите бунтове са нещо нормално, както и косвените жертви, а при операциите упойката е нещо като екстра на кукувден.

Банг Кванг, Тайланд

Известен като Банкок Хилтън. Малко надзиратели, твърде много затворници, а ако случайно имаш нужда от медицинска помощ, се надявай да може да изтърпиш една-две седмици. За да се ограничи опитите за бягство се използват класическите вериги с тежка метална топка. Ако дойдат и ти я свалят има два варианта – или ще те пуснат след два часа или ще получиш инжекцията след два часа.

ADX, САЩ

Най-строгият затвор на света. Почти като граф Монте Кристо. Вътре е събрана най-голямата измет на Америка, а САЩ са много добри в производството на боклуци. Затворниците виждат слънцето само по 9 часа на седмица. Няма затворнически бунтове, няма боища, залози и секс в банята, защото цялото останало време освен тези 9 часа прекарват в килията си.

Наироби, Кения

Тук няма сериозен тормоз от надзирателите, няма вътрешни банди, но още от момента, в които стъпиш вътре, започваш да умираш. Събличат те чисто гол и те пускат да се търкаш с още стотици чисто голи мъже, които са носители на всички известни болести на човечеството. Думата „доктор“ предизвиква единствено смях.

ИЗТОЧНИК: http://men.hotnews.bg/news_single.php?id=5057

1 коментара:

Анонимен каза...

Аз съм наистина много щастлив за живота си; Моето име е Грейс Tessy, никога не съм мислил, че ще живеят на земята до края на годината да изтече. I са били страда от смъртоносна болест (HIV) за последните 5 предприятието години; Съм прекарал много пари става от едно места до друга, от църквите да църкви, болници са ми всеки ден пребиваване. Постоянни проверки нагоре са моето хоби не до миналия месец, аз търсех чрез интернет, видях едно свидетелство за това как DR. Бен помогна на някого при лечението й HIV заболяване, бързо Копирах имейл му, която е (drbenharbalhome@gmail.com) .I говорих с него, той ме помоли да направя някои определени неща, които направих, той ми каза, че той ще осигури Билковият за мен, което той направи, след това той ме помоли да отида за медицински преглед след няколко дни, след като с помощта на билков лек, бях свободен от смъртоносната болест, той само ме помоли да публикувате свидетелството през целия свят, вярно съм да го прави сега, моля, братя и сестри, той е чудесно, че го дължа на моя живот. ако сте с подобни проблеми просто го пишете на (drbenharbalhome@gmail.com) или просто го WhatsApp на: + 2348144631509.He също може да се излекува болест като рака, Diabeties, херпес. И т.н. Можете да се свържете с мен по електронна поща: gracetessy1995@gmail.com

Публикуване на коментар

 

Labels

Labels

Labels

Интересното из нета Copyright © 2010 Templatemo | Converted into Blogger Template by BloggerTheme